Rólunk


Filozófiánk

  1. Magas szintű szakmai felkészültség és tapasztalat
  2. Megbízóink professzionális kiszolgálása
  3. Határidőre magas minőségben elvégzett munka

Minőség és Motiváció

"Csak az, aki készen áll, hogy mozduljon, tud valamit is változtatni."

- Norbert Potthoff -

A jövőre nézve elsődleges céljaink között szerepel szolgáltatásaink színvonalának magas szinten tartásával maximálisan megfelelni megbízóink elvárásainak és teljeskörűen megoldani fuvarozási, szállítmányozási feladataikat.
Cégünk 20 éves múltra tekint vissza és partnereinkkel szerződéses kapcsolat alapján kölcsönös megelégedettséggel dolgozik együtt.Vállalatunk mindig lépést tart a szállításokban jelentkező újabb és újabb követelményeknek és folyamatosan alkalmazkodik a piaci igényekhez. Továbbá csapatunk nagy szakmai gyakorlattal és megfelelő végzettséggel rendelkezik.
Megbízóink elvárásainak rövid- és hosszútávú igényeinek megbízható szolgáltatással és napra, órára kész informálási készséggel kívánunk megfelelni.A megbízóink pontos kiszolgálását, informálását a fuvarszervezési és controlling tevékenységünket, a minden gépjárművön meglévő mobil telefonnal, navigációs készülékkel és GPRS alapú járműkövető rendszer működtetésével biztosítjuk.

Kik
vagyunk?

A Rézkábel Trans Bt.-ét 1995-ben alapítottuk.

A Rézkábel Bt. egy több generációs családi vállalkozás ami 20 éves múltra tekint vissza.  Cégünk  elsősorban multicégek extra és speciális fuvarfeladataira rendezkedett be. Kezdetben egy darab 3,5 tonnás gépkocsival rendelkeztünk, mára már az egy-két karton szállítására alkalmas kis teherautóktól a 40 tonnás nyerges szerelvényekig terjed a gépkocsiparkunk.

Miért
mi?

Nagy múltra visszatekintő cégként számos erőfeszítést teszünk annak érdekében, hogy mindig felkészültek legyünk a folyamatosan változó igények kielégítésére.

A megbízóink pontos kiszolgálását, informálását a fuvarszervezési és controlling tevékenységünket, a minden gépjárművön meglévő mobil telefonnal, navigációs készülékkel és GPRS alapú járműkövető rendszer működtetésével biztosítjuk.
Tehergépkocsi vezetőink nagy szakmai gyakorlattal és megfelelő végzettséggel rendelkező szigorú kritériumok alapján kiválasztott munkatársak.

Mivel
foglalkozunk?

Fő tevékenységünk a kishatár menti és nemzetközi árufuvarozás

Elsősorban autóipari termelőcégek és multinacionális cégek által szervezett légi és tengeri szállításhoz kapcsolódóan végzünk fuvartevékenységet. A szállítási feladatokat elsősorban 15 db saját - 1-24 tonnás – flottánkkal látjuk el, azonban megbízóink folyamatosan növekvő igénye miatt számos minősített alvállalkozóval dolgozunk így gépparkunk még 20 tehergépjárművel egészül ki

Csapatunk

Elérhetőségeim
Németh Nikolett Pénzügyi Vezető-Szállítói Kapcsolattartó
Elérhetőségeim
Geröly Tibor Ügyvezető Igazgató
Elérhetőségeim
Sali Tibor Gépkocsi Ügyintéző-Szállítás Vezető
Elérhetőségeim
Bősze Szabolcs Logisztikai Vezető